Werkgevers

Babbelen met BuroBras

Wanneer je dit leest, heb je een werknemer met psychische klachten die ondersteuning kan gebruiken. En jij als werkgever ook.

Bijvoorbeeld bij  het uitzoeken van wat maakt dat deze werknemer is uitgevallen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat deze waardevolle werknemer weer mee kan doen in het bedrijf. (1e spoor). Wat heeft jouw werknemer nodig om zich weer mentaal fit te voelen op de werkvloer? En welke aanpassingen zijn er nodig vanuit werkgeverskant om het voor beide partijen weer prettig werken te maken?

Of is het al duidelijk dat de werknemer gelukkiger zal gaan werken, buiten het bedrijf? Dan bekijken we de mogelijkheden voor een andere passende plek binnen een 2e spoor-traject. We brengen met elkaar de competenties en talenten van de werknemer in beeld en gaan met een positieve blik op zoek naar een beter passende plek. Immers, een frisse start kan zoveel nieuwe energie opleveren! En dat kunnen wij overbrengen.

Wat ook kan, is dat je als werkgever eigenrisicodrager bent voor de WGA. We kijken dan naar een plek waar jouw (ex-) werknemer alsnog beter uit de verf komt, en de capaciteiten en mogelijkheden die er wel zijn, ten volle benut worden.